Фондация Сай Хай Академия Синдео със съвместен семинар на 6 февруари

Ние в Sci-High вярваме, че България може да просперира с млади хора, добре подготвени за пазара на труда, с отговорност към обществото и природата, ориентирани към колективно планиране и предлагане на решения, ползвайки наука.

Виждаме популяризирането на науката и научния подход, както и развиването на умения за комуникация и работа в екип като важни предпоставки за това. Изграждаме партноьрства, които ще ни доближат до тази визия.

Синдео е приложна академия за образование, която има за цел да те направи един от най-добрите учители в България, преминавайки през редица курсове и цялостни образователни програми, обединявайки всички необходими умения за качествено и ефективно преподаване.

Двете организации обединяваме сили, за да повишаваме информираността и уменията на преподавателите в България.

В рамките на семинара Ели Стойкова и Ренета Богданова ще ни запознаят малко повече със STEM методологията на научните клубове Сай Хай. Ще изпробваме някой от дейностите за работа в екип. Ще научим какво вълнува младите хора в училище и как те могат да са полезни за училището и общността. Разликата между факт, интерпретация и оценка.

Можете да се запишете за това безплатно събитие тук.